Informatie over infrarood


Wat is infrarood?
Infrarood verwarming wordt vaak vergeleken met de zon. Het is energie die gevangen is in straling die zich in het zichtbare spectrum bevindt, namelijk het infrarood spectrum. Deze straling heeft een vergelijkbare samenstelling als de zon. Hierdoor ontstaat een zeer aangename manier van verwarmen.

Infraroodcabines van Newtrend
Door productverbeteringen zijn de stralers die Newtrend tegenwoordig in de infrarood sauna’s bouwen, zeer effectief en efficiënt. Newtrend maakt gebruik van combinaties van paneelstralers en fullspectrumstralers om er voor te zorgen dat de straling die wordt gegenereerd, een prettige warmte en een comfortabel gevoel levert.
De nieuwe stralers zijn ook efficiënt, want energiezuinig. Voor u nog een voordeel want met onze infrarood stralers verbruikt u aanzienlijk minder stroom dan met andere sauna’s. Bovendien gaan de Newtrend stralers lang mee. U krijgt niet voor niets 5 jaar garantie op de Newtrend stralers!

Een ander kenmerk van Newtrend infrarood sauna’s is het interieur van de cabines. Door gebruik van speciale stralers is het mogelijk om deze mooi weg te werken achter houten roosters. Niet alleen is een Newtrend sauna beter en betaalbaar, onze cabines zijn ook mooier.

Wilt u eens een kijkje nemen in onze showroom in Haarlem? Maak gerust een afspraak!